Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Alzheimer Café: De rol van de huisarts

Woensdag 6 mei

Welke rol heeft de huisarts bij dementie? En voor welke vragen, adviezen en onderzoeken kunt u bij de huisarts terecht? Tijdens het eerstvolgende Alzheimercafé op maandag 18 mei zal huisarts dhr. H. Wisselink u meer vertellen over dit onderwerp. Goede informatie over het ziektebeeld en de hulpmogelijkheden is belangrijk en kan steun bieden.

Om 19.30 uur start het programma. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat u eerst rustig een kopje koffie of thee kunt drinken. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid. De Horst is rolstoeltoegankelijk.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Carinova, Zorggroep Solis, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Het volgende Alzheimer Café is op maandag 15 juni met als thema "Juridische en financiële gevolgen"?

Deel dit nieuwsbericht: