Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Gemeente Deventer organiseert teamuitje met en voor bewoners PW Janssen

Maandag 7 september

Afgelopen donderdag 3 september hebben drie teams van elk 15 medewerkers van de gemeente Deventer hun afdelingsuitje in de het teken van een stuk maatschappelijke betrokkenheid gesteld

De drie teams hadden zich verdeeld over woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen en de Ulebelt. Een team van 15 medewerkers van de gemeente Deventer meldde zich ’s ochtends om 09.00 uur bij het verpleeg- en revalidatiecentrum PW Janssen. De betrokken medewerkers wisten op dat moment nog niet wat er op het programma van hun uitje stond. Onder het genot van een kopje koffie werd hen dit uit de doeken gedaan. Na een korte introductie en rondleiding over PW Janssen werden de bewoners opgehaald voor een mooie wandeling.

De twee andere teams staken op dat moment op de Ulebelt hun handen uit de mouwen. De koffie met gebak, met dank aan de gemeente Deventer, werd vervolgens met z’n allen (de hele stoet van PW Jansen is naar de Ulebelt gewandeld) genuttigd. Hier heeft iedereen lekker in het zonnetje gezeten waarna er nog rond gewandeld werd bij de Ulebelt. Via een mooie route is het team met onze bewoners vervolgens weer terug gelopen naar het PW Janssen. Het was een geslaagde ochtend, onze bewoners hebben erg genoten van dit uitje!
Dankjewel Gemeente Deventer!
 

Deel dit nieuwsbericht: