Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Café Doodgewoon

Maandag 9 november

Op dinsdag 17 november wordt er weer een Café Doodgewoon georganiseerd in Brasserie de Lindeboom in Schalkhaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en staat de koffie en thee klaar.

Ilse Roelofsen en Stephan Wust, beiden acteur bij Theater Aan De Lijn, spelen dinsdagavond 17 november drie verschillende scènes in café Doodgewoon. De voorstelling gaat over het laatste stukje van het leven. Zoals we van deze theatergroep gewend zijn geeft dat ontroering, humor en lichtvoetigheid en veel herkenning. Komt u ook? We sluiten de laatste caféavond van 2015 af met een hapje en een drankje waarbij ontmoeting centraal staat.

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Salland waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie en vrienden en andere belangstellenden. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners aanwezig. Café ‘Doodgewoon’ wordt 5x per jaar georganiseerd op de derde dinsdag van de maand. 

Meer informatie

Website: www.pnsalland.nl 
Telefoon: 06-22187443 

Volgende bijeenkomsten in 2016

19 januari         Ziek zijn en intimiteit
15 maart          Ethische dilemma’s 
17 mei             Wel of niet behandelen? 
20 september   Palliatieve sedatie en euthanasie 
15 november    Palliatieve zorg voor ouderen.  

Café Doodgewoon is een initiatief van Palliatief Netwerk Salland en het Steunpunt Mantelzorg.

Deel dit nieuwsbericht: