Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Alzheimer Café: Omgaan met veranderingen

Maandag 10 maart

Maandag 17 februari aanstaande is er weer een Alzheimer Café met als thema: omgaan met veranderingen. Belangstellenden zijn van harte welkom in Zalencentrum De Horst, Kerkstraat 5 in Deventer.

Deze avond vertelt Annet ter Braak, werkzaam als mantelzorgconsulent en casemanager Dementie, over welke veranderingen er bij dementie optreden voor mensen met dementie, de mantelzorger en zijn/haar omgeving. Om 19.30 uur start het programma. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat er eerst rustig een kopje koffie of thee gedronken kan worden. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid. De Horst is rolstoeltoegankelijk.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Carinova, Zorggroep Solis, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Volgende Alzheimer Café

Het volgende Alzheimer Café is op maandag 17 maart en gaat over ‘hulp vragen, hoe moeilijk is dit!’.

Deel dit nieuwsbericht: