Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Benefietconcert Deventer

Maandag 16 november

Dit jaar organiseert Stichting Benefiet Deventer voor het eerst, in samenwerking met de Deventer Schouwburg een benefietconcert waarbij de opbrengt rechtstreeks ten goede komt aan 3FM Serious Request.

Het benefietconcert voor Serious Request belooft een muzikale en afwisselende avond te worden waarbij lokale dansers, koren, zangers en muzikanten de kans krijgen om zich te presenteren aan het Deventer publiek, zo ook Solismio.

De avond zal bestaan uit ongewoon muzikale samenwerkingen tussen de artiesten. Naast alle optreden zullen de deelnemende artiesten aan het einde van de avond gezamenlijk het finalelied, geschreven door De Reisgenoot (Maarten van Veen) ten gehore brengen. De regie is in handen van Monique Braam en programmamaker Martin van de Vrugt.

De beroemde schrijver en voormalig politicus de heer Jan Terlouw is de presentator van de avond. Terlouw is onder andere bekend van het boek en de film ‘Oorlogswinter’ en ‘Briefgeheim’.

Deventer Schouwburg dinsdag 22 december

Het concert vindt plaats in de Deventer Schouwburg op dinsdag 22 december. Het is een unieke gebeurtenis voor Deventer en een ware primeur. Nog nooit is er een benefietavond in de schouwburg gehouden waarvan de volledige opbrengst direct naar derden zal worden overgemaakt. Kortom, reserveer 22 december alvast in uw agenda zodat u deze unieke avond niet zult missen.

Voor kaarten (12,50 per stuk, waarvan € 10,00 rechtstreeks voor goede doel) gaat u naar www.deventerschouwburg.nl 

LET OP: de avond bestaat uit 2 delen. Van 19.30-20.15 uur het eerste deel in de 1e foyer en vervolgens begint deel 2 in de grote zaal om 20.30 uur.

Popkoor KGC
Stedelijk Orkest Lebuinus
Martin van de Vrugt
✶ Deventer Songwriters Gilde: 
    Maarten van Veen
    Lise Low
The Highland Regiment
Justbecause-kwartet
Solismio
✶ Salon-orkest Abraham Gezien 
Shantykoor d'Ieselsingers

Nadere informatie zoals het doel van de actie en de aanbeveling van Burgemeester Heidema vindt u op onze website. Ook kunt u hier de nodige Youtube filmpjes van de deelnemers beluisteren. 
www.seriousrequestdeventer2015.nl  
 

Deel dit nieuwsbericht: