Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Zorggroep Solis genomineerd!

Woensdag 18 november

Zorggroep Solis is opnieuw genomineerd voor één van de gemeentelijke vrijwilligersprijzen die op donderdag 26 november aanstaande in de Deventer Schouwburg worden uitgereikt. De jury, onder leiding van wethouder Jan Jaap Kolkman, gaat zich buigen over de nominaties. 

Traditionele vrijwilligersavond

Jaarlijks terugkerend is de traditionele vrijwilligersavond waarop diverse prijzen voor vrijwilligerswerk in Deventer worden uitgereikt. Gedurende het hele jaar kunnen vrijwilliger of vrijwilligersorganisaties voorgedragen worden voor een van de prijzen via de website van de VCD. Er worden prijzen uitgereikt binnen drie categorieen.

  • De gemeentelijke vrijwilligersprijs voor organisaties in de vier sectoren van het vrijwilligerswerk: sport en recreatie, zorg, natuur en milieu en sociaal cultureel werk;
  • De MaS award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die zich op positieve wijze heeft ingezet voor Maatschappelijke Stages in Deventer;
  • De Witte Blomprijs voor een individuele vrijwilliger is een wisselprijs en is bedoeld voor een persoon of personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt in het vrijwilligerswerk. 

Iedereen is welkom!

Ieder jaar weer komen ruim 500 vrijwilligers uit de gemeente Deventer naar deze feestelijke avond. Naast de prijzen die er worden uitgereikt, is de vrijwilligersavond ook altijd een gezellig evenement met een borrelhapje en drankje na afloop. Zonder al deze vrijwilligers kunnen we nooit doen wat we nu doen. Wees welkom op deze gezellige avond en vier met ons allen een feestje!

Waar en wanneer

De locatie voor de Vrijwilligersavond is de Deventer Schouwburg. De avond start om 20.00 uur. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

Deel dit nieuwsbericht: