Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Café Doodgewoon

Woensdag 12 maart

 Op 18 maart 2014 is het thema van café doodgewoon: hoe blijf je als mantelzorger overeind?

Als mantelzorger van iemand die ongeneeslijk ziek is, is het soms lastig om ook goed voor jezelf te zorgen. Naast de voldoening die het vaak geeft om voor een dierbare te zorgen, kan dit ook zwaar zijn. Eigen emoties en onzekerheden spelen ook een rol en kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt. Deze avond gaan we in op de vraag hoe je die balans (gedeeltelijk) kunt herstellen en wie hierbij zou kunnen ondersteunen. Spreker is Kelly Bekebrede,  mantelzorgconsulent bij Carinova.

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Salland waar lotgenoten met hun familie en vrienden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Er zijn altijd professionele zorgverleners aanwezig om vragen te beantwoorden. Café ‘Doodgewoon’ wordt 5x per jaar georganiseerd op de derde dinsdag van de maand.

Meer informatie

Een ongeneeslijke ziekte verandert het leven van degene die dit treft maar ook het leven van iedereen in de naaste omgeving. Dit brengt niet alleen gevoelens van verslagenheid, angst, boosheid, verdriet en grote onzekerheid met zich mee, maar roept ook veel vragen op. Informatie is hierbij van groot belang.  Website:  www.pnsalland.nl

Telefoon: 06 221 874 43

Programma 2014

21 mei; Begeleiding door huisarts in palliatieve fase
16 september; De notaris
18 november; Marinus van der Berg

Café Doodgewoon is een initiatief van Palliatief Netwerk Salland en het Steunpunt Mantelzorg

Deel dit nieuwsbericht: