Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Pannenkoeken eten in Spikvoorde

Donderdag 13 maart

Tijdens de week van Zorg en Welzijn heeft woonzorgcentrum Spikvoorde haar deuren opengezet voor belangstellenden. Vanaf 14.00 uur kwamen de eerste bezoekers Spikvoorde binnen om te kijken wat er allemaal te doen is in een woonzorgcentrum.

Zo kregen bezoekers een indruk van alle activiteiten die er plaatsvinden zoals schilderactiviteiten, kaartenmaken en koersbal. Mensen konden meedoen met de knutselclub en er was een kleurwedstrijd voor de kinderen uit de wijk waar een leuke prijs mee gewonnen kon worden. Bewoners van Spikvoorde verkochten zelfgemaakte spulletjes en tussen 16.00 en 17.00 uur werden er, onder het genot van gezellige live-muziek, pannenkoeken geserveerd. Hiermee werd gelijk onder de aandacht gebracht, dat iedereen uit de wijk dagelijks, tegen een kleine vergoeding, mee kan eten in het restaurant van het woonzorgcentrum.

Het was een leuke middag waar bezoekers een goed beeld konden krijgen van de sfeer in een woonzorgcentrum, van wat er allemaal te doen is en wat er te halen is. Meer informatie over de mogelijkheden van en in woonzorgcentrum Spikvoorde via tel. (0570) 698 298 of clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl

Deel dit nieuwsbericht: