Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

U bent welkom bij de make-over van St Jurriën

Woensdag 19 maart

Vrijwilligers en bewoners van het St Jurriën en inwoners van de wijk Zandweerd stropen de mouwen op tijdens NL Doet. Vrijdag 21 maart krijgt de buitenzijde van woonzorgcentrum St Jurriën een nieuwe, vriendelijke uitstraling.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben bewoners en inwoners van de wijk Zandweerd de wens ingediend dat de houten platen, aan de buitenzijde van het pand, verwijderd zouden worden.

“NL Doet, is hét moment voor actie!” Aldus Ynke Faber, locatiemanager van St Jurriën. “We steken met zijn allen de handen uit de mouwen om het gebouw voorjaarsklaar te maken. Zo betrekken we de buurt bij het woonzorgcentrum en zorgen we er met elkaar voor dat het er mooi uit ziet. We verwijderen de houten panelen, bloembakken worden gevuld met fleurige plantjes en er wordt aan de binnenzijde raambekleding aangebracht. Er wordt gesopt en geschrobd om het terras lente klaar te maken. Een kleine metamorfose met een groots effect!”

Om 10.00 uur start de actie. Het resultaat moet aan het eind van de middag zichtbaar zijn. Mieke Chabaane, directeur Intramurale Zorg, zal vrijdag samen met de indieners van de wens starten met het verwijderen van de eerste platen.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 10.00 uur aanwezig te zijn bij woonzorgcentrum St Jurriën, P.C. Hooftlaan 97 in Deventer.

Deel dit nieuwsbericht: