Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

7 april weer Alzheimer Café

Maandag 31 maart

Maandag 7 april aanstaande is er weer een Alzheimer Café met als thema: bewegen en dementie. Belangstellenden zijn van harte welkom in Zalencentrum De Horst, Kerkstraat 5 in Deventer.

Op deze avond komt mevrouw Vrijkotte, werkzaam bij Solis (programmaleider Dementie in beweging) ons vertellen waarom bewegen belangrijk is bij mensen met dementie. Om 19.30 uur start het programma. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat er eerst rustig een kopje koffie of thee gedronken kan worden. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid. De Horst is rolstoeltoegankelijk.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Carinova, Zorggroep Solis, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Om te noteren

Het volgende Alzheimer Café is op maandag 19 mei en gaat over ‘Dementie en leeftijd’.

Deel dit nieuwsbericht: