Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Janny Noppers Koninlijk onderscheiden

Zaterdag 26 april

Janny Noppers is al meer dan vijftien jaar actief als vrijwilliger in woonzorgcentrum De Bloemendal. Zorggroep Solis is haar dankbaar voor haar grote inzet bij het koersbal, de kerk, de maaltijden, bij optredens, de soos, het kaartenmaken, de zangavond en bij vele andere activiteiten.

Janny is echter ook elders actief. Te denken valt aan de Nierstichting (vanaf 1984 als wijkcoordinator en collectant actief bij de jaarlijkse collecteweek voor heel Deventer); het KWF (30 jaar collectant), de CJV'ers (vanaf seizoen 86/87 actief; diverse werkzaamheden en overal toe bereid; vooral kantinedienst om de zaterdag en geregeld ook extra) en het Rode Kruis (vanaf 1998 aangesloten bij de bezoek- en hulpgroep).

Voor Zorggroep Solis vormde Janny’s enorme inzet op dit brede terrein reden in 2013 de molens in werking te zetten ten einde haar ook Koninklijk te laten onderscheiden. En vandaag vrijdag 25 april benoemde Burgemeester Andries Heidema Janny en een zeventiental andere Deventenaren in naam van Koning Willem Alexander in de Lebuineskerk tot Lid in de Orde van Oanje Nassau. Een persoon werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Deel dit nieuwsbericht: