Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Lentemarkt PW Janssen 22 mei

Donderdag 15 mei

De Europese verkiezingen worden ditmaal gehouden op donderdag 22 mei. Zoals bij alle verkiezingen wordt in de Blauwe Zaal van het PW Janssen ook ditmaal een verkiezingsbureau ingericht. Als u toch in het PW bent, kun u ook een bezoekje brengen aan de lentemarkt! Er is van ieders gading iets te vinden. Als u niet gaat stemmen, ben u overigens natuurlijk ook van harte welkom.

Op donderdag 22 mei aanstaande organiseert de Centrale Activiteitenbegeleiding van woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen een lentemarkt. Er zijn allerlei kraampjes, van houtsnijwerk tot sieraden, van Indische spulletjes tot sjaals, tassen en parfums. Ook is er weer een haringkraam en zijn er verse wafels met aardbeien te koop. ’s Middags gaat om 14.00 uur het Rad van Avontuur draaien. Hierbij worden vele prijzen, die ons zijn aangeboden door diverse bedrijven en winkeliers uit de omgeving, verloot. De gehele dag wordt er muziek gedraaid, er zijn cocktails verkrijgbaar en niet te vergeten: de opbrengst komt ten goede van de bewoners!

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en vindt bij goed weer plaats voor de hoofdingang van PW Janssen. Wanneer Pluvius ons niet goed gezind is, zal de markt binnen op de Brink voortgang vinden.

Deel dit nieuwsbericht: