Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

‘Het Hemd is nader dan de Rok’

Vrijdag 23 mei

De relatie tussen professionals in de zorg en mantelzorgers vormt het thema voor de voorstelling ‘Het Hemd is nader dan de Rok’, door Theater A la Carte op woensdag 11 juni  in  de Deventer Schouwburg.

De mantelzorger speelt en steeds grotere rol in de zorg voor mensen die niet (meer) zelfredzaam zijn. Hoe ervaren zij het contact met zorgprofessionals die hun dierbare verzorgen?

Een goede relatie?

In ‘Het Hemd is nader dan de Rok’ laat de theatergroep het publiek ervaren hoe belangrijk een goede verstandhouding is tussen personeel van een zorginstellingen familie van cliënten.
Hoe kom je tot een goede relatie? Hoe raak je in gesprek met familie en hoe beïnvloedt de relatie tussen familie en personeel, de zorg voor de cliënt? Waar kan het misgaan en hoe los je het op een professionele manier op?

Een voorstelling met een bijzonder karakter, naar aanleiding van de gespeelde scènes gaat een gespreksleider van Theater A la Carte de dialoog aan met de zaal.

Samenwerking

De voorstelling komt tot stand door Wijkwinkel en Deventer Schouwburg in samenwerking met Carinova Steunpunt Mantelzorg, Stichting Ludgerus, Zozijn, gemeente Deventer en de Stichting Doen.

Kaarten bestellen

Deze voorstelling is voor iedereen toegankelijk en de Wijkwinkel nodigt belangstellenden graag uit op 11 juni om 19.30 uur in de kleine zaal van de Deventer Schouwburg. Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.Deventerschouwburg.nl of telefoonnummer (0570) 683 500. Informatie is ook te vinden in de agenda op www.wijkwinkeldeventer.nl

Deel dit nieuwsbericht: