Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Nieuwe website Ortis therapeuten

Dinsdag 3 juni

Vanaf maandag 2 juni staat de nieuwe website van Ortis therapeuten, onderdeel van Zorggroep Solis, online. De lancering van deze site past in de hernieuwde strategie van Zorggroep Solis waarin de focus wordt verlegd van aanbodgericht naar vraaggestuurd. Op de nieuwe site van Ortis, www.ortistherapeuten.nl, staat de klant centraal.

In één oogopslag ziet een klant, of professional, welke vormen van therapie Ortis in huis heeft. Specialisaties, zoals de behandeling van COPD of de ziekte van Parkinson, zijn in de vorm van een casus beschreven, zodat de bezoeker direct helder heeft wat Ortis op dat vlak te bieden heeft.

Met een groot team aan therapeuten in huis beschikt Ortis over veel kennis. Ortis bundelt deze kennis. De therapeuten werken veel samen om klachten zo goed mogelijk te verhelpen of te behandelen. Het team staat als het ware om de klant heen en biedt daarmee de best mogelijke zorg. Het team van therapeuten presenteert zichzelf met een foto en een kort profiel.

De site biedt naast concrete informatie ook een sfeerimpressie in de vorm van (behandel)foto’s, een video over COPD (ism Deventer Ziekenhuis vervaardigd) en een dagboek van een therapeut.

Ortis beoogt met deze nieuwe site een goede en persoonlijke indruk af te geven van haar dienstverlening en de therapeuten.

Deel dit nieuwsbericht: