Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Alzheimercafé maandag 16 juni

Donderdag 12 juni

Maandag 16 juni aanstaande is in Zalencentrum de Horst, Kerkstraat 5, in Deventer, het Alzheimer Café. Het thema van de avond: Wil je op vakantie…

Ook mensen die met dementie te maken hebben willen op vakantie. Maar is dit nog mogelijk, wat kun je verwachten en waar moet je voor waken? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het Alzheimer Café.

Natuurlijk is er tijd voor deze van uw vakantie-ervaringen en het stellen van vragen. We hopen op een boeiende avond in een ontspannen sfeer.

Om 19.30 uur start het programma. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat u eerst rustig een kopje koffie of thee kunt drinken. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid. De Horst is rolstoeltoegankelijk.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Carinova, Zorggroep Solis, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Om te noteren

Het volgende Alzheimer Café is op maandag 15 september en gaat over ‘Wat gebeurt er in je hoofd als je dementie hebt’. In de zomerperiode organiseert het Alzheimer Café een dagje uit in de omgeving van Deventer.

 

Deel dit nieuwsbericht: