Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Gastvrijheidszorg met sterren

Vrijdag 13 juni

Donderdag 12 juni 2014 zijn tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 in het Beatrix Theater in Utrecht de Gastvrijheidssterren uitgereikt. Na uitgebreide audits in april en mei in de woonzorgcentra van Zorggroep Solis werd de gastvrijheid van de locaties ruimschoots beloond.

Dit jaar deden ruim 230 zorgaanbieders mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De deelnemers zijn beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen.

Gastvrij zorgbeleid

Gastvrijheid neemt een steeds grotere plaats in binnen de zorgsector. Belangrijke onderdelen daarvan zijn gezond en lekker eten en genieten van een goede maaltijd in een prettige ambiance. Maar ook hoe formuleer je een eenduidig en uitvoerbaar gastvrij zorgbeleid? Hoe faciliteer je gastvrije zorg, welke sfeer creëer je op de locatie en welke voorzieningen biedt je aan? Dit alles met als doel de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

De woonzorgcentra van Solis zijn gewaardeerd met:

  • Woonzorgcentrum Groote & Voorster                         drie sterren
  • Woonzorgcentrum De Bloemendal                             vier sterren
  • Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen       vier sterren
  • Woonzorgcentrum Spikvoorde                                     vier sterren

In Deventer is Zorggroep Solis de enige aanbieder in de categorie van Verzorging en Verplegingszorg die meedoet aan Gastvrijheidszorg met sterren. En de deelname is beloond!

Zorggroep Solis is trots en blij met dit fantastische resultaat. Meer over Gastvrijheidszorg met sterren is te vinden op http://www.zorgmetsterren.nl.

Deel dit nieuwsbericht: