Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Duofiets ook beschikbaar voor buurtbewoners

Woensdag 18 juni

Zorggroep Solis stelt haar vier duofietsen en de rolstoelfiets vanaf heden ook ter beschikking aan bewoners in de buurt. Mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, maar dat wel graag willen, kunnen nu samen met een begeleider een ritje op de duofiets maken. 

Zorggroep Solis beschikt op de woonzorgcentra Groote & Voorster, De Bloemendal, St Jurriën en PW Janssen over een duofiets. PW Janssen heeft daarnaast ook een rolstoelfiets. Zorggroep Solis geeft daarmee ook buurtbewoners de gelegenheid om er weer eens met de fiets op uit te gaan. Het is voor iedereen een actieve onderbreking op de dag en een plezierige en veilige manier van aan beweging doen. 

Tegen een kleine vergoeding, vijf euro voor twee uur, is de duofiets te leen. Degene die de duofiets bestuurt krijgt vooraf een een instructie over het gebruik van de duofiets/rolstoelfiets. Veiligheid staat altijd voorop. Voor meer informatie en de voorwaarden neemt u contact op met de receptie van woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, tel.: (0570) 698 200, zij kunnen u verder helpen.

Deel dit nieuwsbericht: