Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Borgloschool treedt op in De Bloemendal

Vrijdag 20 juni

Donderdagmiddag 19 juni verzorgden leerlingen van de Borgloschool in De Bloemendal een voorstelling binnen het kader van het ‘project Opstelten’.

Het project Opstelten is gestart tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van De Bloemendal met een optreden in de tuin voor bewoners en buurtbewoners. Nu werd het optreden van de buurtkinderen van de Borgloschool georganiseerd samen met leerlingen van de Pabo.

Workshop Op Stelten lopen
Om het contact tussen jong en oud te stimuleren is het van belang ook voor de kinderen aansprekende activiteiten te organiseren. In de afgelopen jaren was er samenwerking met de Borgeleschool zoals het oefenen voor en de uitvoering van de musical in De Bloemendal.
Om de samenwerking een nieuwe stimulans te geven ontstond het idee om de Circusschool in Deventer een workshop 'op stelten lopen' te laten organiseren op de woensdagmiddag. Na afloop van de workshop vertoonden de deelnemers hun kunsten aan het publiek in De Bloemendal. Het publiek  bestond uit ouders, juffen van school en (wijk)bewoners rondom De Bloemendal.

De intentie tot meer samenwerken was al lang duidelijk aanwezig, het ontbrak tot nu toe aan praktische uitwerkingen.

 

Deel dit nieuwsbericht: