Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Feestelijke lancering Solis thuiszorg

Donderdag 26 juni

In het pinksterweekeinde is, na lange voorbereiding, het nieuwe merk, de nieuwe naam Solis thuiszorg gelanceerd. Dat was wel een feestje waard. Er zijn meer dan duizend petit-fours uitgereikt in het centrum van Deventer aan voorbijgangers en bezoekers van de grote Deventer Kermis. Daarbij was het prachtig weer, dus volop publiek wat smakelijk kon kennismaken met Solis thuiszorg.

Straatmeubilair gekaapt

De zaterdag voorafgaand aan het Pinksterweekend was er al een voorbereidingsactie opgestart. (Straat)meubilair in Deventer werd 'gekaapt'; op de markt, in de verzorgingstehuizen, in ziekenhuizen, terrassen, fysiotherapiepraktijken, buurthuizen en wijkcentra. Makkelijk te verwijderen stickers zijn op banken en ander straatmeubilair geplakt met daarop het bericht dat Solis jarig is. Er zijn ballonnen met een flyer van Solis thuiszorg opgehangen. Alles met een verwijzing naar de volgende actie, namelijk het uitdelen van de petit-fours op maandag, tweede Pinksterdag, tijdens de Deventer Zomerkermis, over en in een ruime cirkel rondom het kermisterrein.

Persoonlijk contact

Het was geslaagd, de stad kleurde oranje. We hebben duidelijk ons gezicht laten zien "Solis thuiszorg, wij nemen zorg persoonlijk".

Inspelen op de veranderingen

Zorggroep Solis gaat mee in de veranderende omgeving van de zorg. Met de lancering van ons nieuwe merk Solis thuiszorg, afgelopen 5 juni, worden we letterlijk zichtbaar in de wijk en creëren we een duidelijk gezicht voor onze huidige én nieuwe cliënten. Solis is met haar 747 jaar een inmiddels zeer ervaren, persoonlijke en complete (zorg)organisatie. Wij spelen in op de veranderingen in het zorglandschap en blijven jong door met de tijd mee te gaan.

Met de lancering van ons nieuwe merk komen we tegemoet aan een groeiende behoefte aan een duidelijke profilering van onze dienstverlening. Het uitgebreide netwerk, de ervaring en kennis van Zorggroep Solis, onze overkoepelende zorgorganisatie, vormt daarbij een belangrijke meerwaarde. Onder Solis thuiszorg valt ook multiculturele zorg (Ibn-i-Sina). VTE zal doorgaan als VTE kinderthuiszorg en kraamzorg, onderdeel van Solis thuiszorg.

Schrijf nu vast in voor de digitale nieuwsbrief en maak kans op een VVV-bon ter waarde van € 50,-!

Vanaf augustus zal er een maandelijkse digitale nieuwsbrief verschijnen met actualiteiten, een blog, ervaringsverhalen, workshops, een vraag & antwoordrubriek en nog veel meer. Meld u aan vóór 15 augustus. Onder alle inschrijvingen voor die datum verloten wij een VVV-bon ter waarde van € 50,-!

www.solisthuiszorg.nl

Deel dit nieuwsbericht: