Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Kinderopvang geeft kunstwerk aan PW Janssen

Donderdag 3 juli

De kinderen van Bloemetje Kinderopvang aan de Sleutelbloem in Colmschate-Zuid overhandigden een kunstwerk aan bewoners van PW Janssen. Dit deden zij op dinsdag 1 juli 2014 tijdens een bezoekje aan het woonzorgcentrum PW Janssen. Het kunstwerk is gemaakt ter ere van het 10-jarig jubileum van Bloemetje. ‘Het Levenspad’ was tijdens het jubileumfeest op 6 juni onthuld door burgemeester Andries Heidema en locatiemanager van PW Janssen, de heer Henny Jansen.
 

‘Wij zijn erg blij met dit geschenk waarmee we onze activiteitenruimte kunnen opfleuren’, aldus de heer Jansen, ‘Ouderen vinden het altijd erg gezellig wanneer kinderen op bezoek komen. Andersom vinden kinderen het erg leuk met opa’s en oma’s. Op deze manier komt er een mooie interactie tussen deze leeftijdsgroepen. Wij hebben mooie afspraken gemaakt met Bloemetje Kinderopvang om hier vervolg aan te geven’.
 

Na het overhandigen van het kunstwerk en een lijst met foto’s van de feestdag hebben de kinderen gezongen voor de ouderen. De medewerkers van het woonzorgcentrum hebben pannenkoeken gebakken waar jong en oud van hebben gesmuld. ‘De kinderen hebben genoten van dit bezoekje. Ze werden getrakteerd op een gezond fruitspiesje en vers gebakken pannenkoeken. Een van de kinderen ging spontaan pannenkoeken uitdelen aan de ouderen. Deze ontmoeting is zo goed voor hun sociale ontwikkeling. Dat is erg belangrijk voor ons. Goede kinderopvang is een verrijking voor het kind en draagt bij aan een positieve ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch en intellectueel gebied. Dát is waar wij voor staan’ vertelt mevrouw Unveren, eigenaar en directrice van Bloemetje.
 

Deel dit nieuwsbericht: