Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Parkinson Café Deventer

Vrijdag 25 juli

Het Parkinson Café Deventer is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact en daarnaast wordt er informatie gegeven over de Ziekte van Parkinson en Parkinsonismen.
 

Het Parkinson Café wordt iedere 2e woensdag van de maand gehouden van 14.00 uur - 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). Adres: Zorggroep Solis, locatie Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen, Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer-Colmschate.

Verdere informatie is te verkrijgen bij: Annie Overmars-Groen, contactpersoon van de Parkinson Vereniging regio Deventer en omstreken, telefoon 06-10863396 of e-mail annieovermars@hotmail.com en op de website www.parkinson-vereniging.nl

10 september 2014
ParkinsonNet logopedist Lotte Valk-Lenkens komt vertellen wat een logopedist kan betekenen voor mensen met Parkinson(isme). Logopedie is veel meer dan helpen bij spraakproblemen.

8 oktober 2014
Notaris M.J.J. Procee-Geelhoed over de zaken op tijd regelen. Dit is niet iets waar we graag bij stil staan, maar het is wel belangrijk om te weten wat er geregeld kan worden.

12 november 2014
Psycholoog Ad Nouws over Parkinson van binnen uit; over het grondpatroon van innerlijke veranderingen bij de Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Lichamelijke problemen zijn zichtbaar, maar ook geestelijk kan er veel veranderen.

10 december 2014 Kerstprogramma
Vandaag gaan we genieten van een hapje en een drankje en van de zang van het gelegenheidskoor Viva La Musica. Bovendien is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een kerststukje te maken onder leiding van cursisten van Groei en Bloei afdeling Deventer. Voor deze bijeenkomst wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd en is aanmelding verplicht. Dit in verband met de bestelling van eten/drinken en materiaal voor de kerststukjes.

Het Parkinson Café Deventer krijgt voor het jaar 2014 De Blauwe Zaal van Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen gratis ter beschikking en een subsidie van € 1.000,- van de gemeente Deventer. De koffie/thee wordt gesponsord door Douwe Egberts en de bloemen worden gesponsord door Bloemen Korbeld uit Raalte.

Deel dit nieuwsbericht: