Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Solis thuiszorg bij u in de wijk

Maandag 4 augustus

Op vrijdag 1 augustus is in woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen het jongste zorginformatiepunt van Solis thuiszorg geopend. Vanaf deze datum kunt u hier terecht met uw vragen op het gebied van thuiszorg. 

Het nieuwe zorginformatiepunt bevindt zich op de begane grond, achterin het restaurant en zal de uitvalsbasis zijn voor het wijkteam wat werkzaam is in de wijk Colmschate, Schalkhaar, Rivierenwijk en Knutteldorp.

Aanwezig in de wijk

Solis thuiszorg wil laagdrempelig in de wijk aanwezig zijn. Met de opening van een zorginformatiepunt in de wijk Colmschate/Vijfhoek zet zij een goede, tweede, stap in die richting. De eerste is al gezet door de aanwezigheid van Solis thuiszorg in serviceflat Beeckestein in de wijk Borgele.

Doel is om een duidelijk en herkenbaar gezicht in de wijk te worden. Solis thuiszorg wil dit niet alleen bewerkstelligen door o.a. eenduidige communicatie, maar ook door laagdrempelig aanwezig te zijn.   

Contactgegevens en openingstijden

Zorginformatiepunt Solis thuiszorg
Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer
Openingstijden: dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag, aanwezig zal zijn Linnie Hengeveld, wijkverpleegkundige

Uiteraard zijn wij daarnaast via ons afsprakenbureau bereikbaar op telefoon (0570) 685 899 en via info@solisthuiszorg.nl.

Deel dit nieuwsbericht: