Telefoonnummer Solis(0570) 698 298

Op zoek naar dankbaar werk? Vrijetijdsmarkt!

Woensdag 13 augustus

Op zaterdag 6 september is er weer een Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk, van 11.00 tot 16.00 uur. Zorggroep Solis en haar vrijwilligerscommunity Will zijn hier vertegenwoordigd met een stand mét babbelbox. Doel van onze aanwezigheid is mensen te enthousiasmeren voor het vrijwilligerswerk en voor de activiteiten in onze woonzorgcentra.

Via de Babbelbox proberen wij leuke ervaringen te verzamelen. Vrijwilligers kunnen hier hun leukste, ontroerendste en mooiste ervaringen met ons delen. Nieuwe vrijwilligers die zich aanmelden kunnen hier vertellen waarom ze zich als vrijwilliger willen inzetten. De drie mooiste verhalen/ervaringen krijgen een plek in ons relatiemagazine SowieSolis en op de website.

Voor wie bedoeld

De Vrijetijdsmarkt is bedoeld voor Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur, die hun (cursus-) aanbod voor komend seizoen willen presenteren. Will heeft het volgende aanbod voor jou.

Aanbod Will

Werken voor Will, ofwel iets doen voor een ander, op jouw tijd en op jouw manier, levert jou, naast een royaal voordeelpakket, gratis trainingen en workshops een uitbreiding van je sociale netwerk, veel voldoening en dankbare cliënten op! Will begeleidt jou daarnaast persoonlijk bij het vinden van de juiste match.

Vraag Will

Wij verwachten van onze vrijwilligers vooral veel enthousiasme en inzet. En we vinden het natuurlijk fijn als je voor een langere tijd bij ons blijft. Voor onze klanten is het prettig als ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben.

Aanbod Woonzorgcentra 

Elke dag is er wel iets leuks te doen binnen onze woonzorgcentra. Geef je gratis op voor onze maandelijkse, digitale activiteitennieuwsbrief en loop gewoon binnen! Iedereen is welkom!

Organisatie

De Vrijetijdsmarkt wordt georganiseerd door de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligers Centrale Deventer en Bureau Kunstcircuit.

Waar

Zaterdag 6 september in de Lebuïniskerk te Deventer, van 11.00 - 16.00 uur.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jantina Oplaat

Deel dit nieuwsbericht: