Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG, 16-20 uur per week

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Locatie De Bloemendal, intramuraal, in Deventer, 16-20 uur per week.

Je bent bij mevrouw Males. Ze is 76 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Drie jaar geleden kon ze het huishouden nog zelf doen. Nu heeft ze hulp nodig om zichzelf te verzorgen. Ze vindt het moeilijk om nu afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de zorg, zodat ze de dag goed kan beginnen. Je geeft haar de medicijnen en bespreekt met haar dat het belangrijk is dat ze goed in beweging blijft en adviseert haar om de fysiotherapeut in te schakelen. Als ze dit zelf niet kan regelen, help je haar hiermee.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een bekwame verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg, die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Als verzorgende IG verleen je ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten.

Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en vooral in de ochtenden en avonden ingezet te worden. Kijk voor meer informatie over De Bloemendal op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/2/de-bloemendal.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast heeft iedereen specifieke taken en als het nodig is wordt hier een scholing aan gekoppeld.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren?
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via: 06-838 096 21.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty
De Bloemendal
Het Laar 1 7414 BJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.