Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Basisarts (36 uur per week Deventer)

Algemeen
Universitair
Fulltime

Zorggroep Solis levert zorg en behandeling aan ouderen en mensen met complexe aandoeningen in Deventer en nabije omgeving. Solis wil de chronische somatische en psychogeriatrische zorg en behandeling graag zo dicht mogelijk bij de cliënt brengen. Daarom streven we naar een wijkgericht zorgaanbod. Solis levert zorg en behandeling in vijf woonzorgcentra in Deventer. Daarnaast bestaan er diverse multidisciplinaire behandelteams in de eerste lijn, ook buiten Deventer. De geriatrische revalidatie en somatische dagbehandeling zijn gecentraliseerd op de locatie PW Janssen in Deventer. Er bestaan veel goede contacten en werkafspraken met de regionale collega-zorginstellingen, de huisartsen en het Deventer Ziekenhuis.

De medische vakgroep is een professioneel georganiseerd team van specialisten ouderengeneeskunde, twee AIOS ouderengeneeskunde, een huisarts in opleiding en twee verpleegkundig specialisten. We hebben elk ons eigen aandachtsgebied maar werken als één team en benutten elkaars expertise. Daarnaast zetten we ons in voor onderzoek en onderwijs: Behalve kaderartsen in verschillende domeinen (palliatieve zorg, eerste lijn en opleiden), is één van onze SO’s net gepromoveerd.

In deze functie kom je in aanraking met alle facetten van de ouderengeneeskunde, van behandeling van urine- en luchtweginfecties, tot het geven van palliatieve zorg; van cure tot care. Je werkt onder supervisie van een ervaren specialist ouderengeneeskunde. Tot jouw taken behoren onder meer:

 

  • het houden van artsenvisites op (psychogeriatrische, somatische en/of revalidatie) afdelingen
  • het opnemen van patiënten, het adequaat bijhouden van het dossier
  • het behandelen van intercurrente aandoeningen
  • het onder begeleiding aansturen van het multidisciplinair team tijdens het zorgoverleg en het inschakelen van paramedici
  • het voeren van gesprekken met patiënten- en mantelzorgers en het houden van gesprekken over advance care planning

Je bent een gemotiveerde arts, die affiniteit heeft met de ouderenzorg. Goede contactuele vaardigheden, besluitvaardigheid en doortastendheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je bent in staat in hoge mate zelfstandig te functioneren en wilt leren omgaan met complexe problematiek. Je participeert in de ANW-dienstenpoule. Bij gebleken geschiktheid en interesse kun je de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde bij ons starten.  

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 5.395,82 bruto per maand bij een volledige werkweek (FWG 65 bij 36 uur per week).

Solliciteren
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Of kom ook gerust eens meelopen om te zien of Solis bij je past.

Meer informatie
Neem contact op met Linda Hartman, opleider en specialist ouderengeneeskunde, via tel.: (0570) 698 200.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Ik vind het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Daar zet ik me iedere dag voor in.
Marloes Stapelbroek

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.