Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Logopedist (16-24 uur per week Deventer)

Algemeen
HBO
Deeltijd

Je start de dag met mevrouw Hunnema. Mevrouw is door de huisarts naar de logopedist verwezen vanwege slikproblemen. Zij komt bij jou en samen nemen jullie haar hulpvraag door en stellen een behandelplan op. Vervolgens ga je naar meneer Pietersen, hij heeft een uitgebreide revalidatie achter de rug naar een doorgemaakt CVA, maar merkt dat hij nog communicatieproblemen ervaart in de thuissituatie. Jij gaat in gesprek met hem en zijn vrouw om een analyse te doen van de problematiek. Daarna kom je bij meneer Joling, je kent hem al langere tijd, omdat je hem begeleidt bij de ziekte van Parkinson. Hij is blij om je weer te zien en geeft aan dat hij heel tevreden is over zijn spraak, maar dat het slikken achteruit gaat. Je hebt een gesprek met hem gepland om 12.30 uur, zodat jij een gerichte eet observatie kan doen.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een ondernemende logopediste die wil werken met volwassenen in de 1e lijn in Deventer. Je vindt het prettig om zelfstandig onderweg en aan het werk te zijn, maar ook om samen te werken met verschillende disciplines met allerlei verschillende specialisaties. Zo hebben we veel fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten met specialisaties op neurologie, NAH, Parkinson en COPD.

Je wordt centraal gefaciliteerd in de planning, maar je bent zelfstandig in de invulling van je werkzaamheden die zowel aan huis als op verschillende praktijklokaties plaats vinden. Je hebt 4 ervaren collega logopedisten die zowel intramuraal als in de 1e lijn werken. We werken veel multidisciplinair met fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten. We hebben een uitgebreid netwerk in Deventer met veel doelgroepen, waardoor je veel verschillende patiënten kunt zien.

Jij:

  • hebt een afgeronde hbo-opleiding logopedie en bent aanvullend geschoold in bij voorkeur COPD en aangesloten bij Parkinsonnet
  • staat geregistreerd in het kwaliteitsregister 
  • bent in staat cliënten een actieve rol te geven in de behandeling en je bent gewend jouw activiteiten collegiaal af te stemmen met behandelaars van andere disciplines
  • hebt een proactieve, flexibele en klantgerichte instelling
  • beschikt over een auto

Kennis en ervaring op het gebied van de ouderenzorg is gewenst.

Salaris
Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkplek. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 4.021,18 bruto per maand bij een volledige werkweek (FWG 55 bij 36 uur per week). De aanstelling is voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De vacature betreft uitbreiding en is per direct in te vullen, de omvang van het contract is te overleggen.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Er zijn allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Solliciteren 
Je kunt tot en met 25 april 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 30 april 2019.

Meer informatie 
Neem contact op met Judith Spekschoor, hoofd Paramedische dienst of Annet Voogd, logopedist via tel.: (0570) 68 58 99.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden vergoed door Solis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SolliciterenSolliciteren
Mensen in de laatste fase begeleiden. De voldoening die je daaruit haalt is ongeëvenaard
Hans van Sluis

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.