Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Praktijkopleider (24 uur per week Deventer)

Algemeen
HBO
Deeltijd

Solis bevindt zich in een overgangsfase waarin de regie voor het leren en opleiden steeds meer bij de student zelf komt te liggen. En taken die direct met de leerlingbegeleiding te maken hebben door de werkbegeleiders gedaan worden. De nieuwe opleider draagt bij aan deze ontwikkeling, door de vakdeskundigheid en begeleidingscapaciteiten van de werkbegeleiders te vergroten. Door vraaggericht te werken en door de coachende vaardigheden van collega's in de zorg te versterken. Daar waar nodig samen op te trekken, maar ook in het kader van bij- en nascholing voor de werkbegeleiders een rol te kunnen vervullen. Op de afdeling opleidingen werk je samen met vijf collega's. 

Profiel
Jij:

  • beschikt over een relevant (zorg-)diploma en je hebt het diploma praktijkopleider
  • hebt een hbo werk- en denkniveau
  • denkt actief mee over ontwikkelingen binnen opleiden en leren in de zorg, en staat open voor vernieuwingen hierin. Op het gebied van werkervaring heb je kennis van leerwerkplannen, beroepspraktijkvorming, begeleiding en beoordeling van opleidingsprocessen
  • bent, naast inhoudelijk deskundig in de leertrajecten, een sterke coach
  • kunt goed samenwerken met leidinggevenden en werkbegeleiders

 

Er wordt een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen verwacht. Er is een intensieve samenwerking en afstemming met verschillende interne en externe collega's. Je bent gericht op het versterken van het leer- en ontwikkelvermogen van anderen en haalt graag het beste in de ander naar boven. Ervaring in de ouderenzorg is een pre.

Scholing
Daar waar jij bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen, vinden we het ook belangrijk dat jij jezelf kunt en blijft ontwikkelen. We werken o.a. met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving, waarin je allerlei online-modules kunt volgen.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek maximaal € 3.153,90 bruto per maand (36 uur per week, FWG 45).

Solliciteren
Je kunt tot en met 22 april 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 25 april 2019, en zal bestaan uit twee verschillende rondes. In eerste instantie betreft het een dienstverband van een jaar. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Meer informatie
Neem contact op voor functie inhoudelijke vragen met Christien Siegers, praktijkopleider en trainer, via tel.: (0570) 50 25 23. Als de vragen van organisatorische aard zijn, dan kun je contact opnemen met Kristine Damhuis, afdelingshoofd opleidingen, tel.: 06-159 637 42.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

 

 

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.