Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (24-28 uur per week, met name nachtdiensten, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Werkzaamheden concentreren zich op nachtdiensten. Combinatie met werken in avonddiensten is bespreekbaar.

Om 23.15 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de late dienst geeft je inzicht in de bijzondere werkzaamheden van/voor de nacht, je hoort welke. Je kijkt in de agenda voor de nachtcontroles die er gedaan moeten worden. Verder kijk je welke andere werkzaamheden er die nacht zijn. De heer Kamers belt voor een toilet bezoek.

De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten.

Wij zoeken een collega die:

  • graag de spil is en belangrijkste schakel is voor de cliënten en hun mantelzorgers
  • de cliënten kent en waar mogelijk kan aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • als verzorgende IG ondersteun je bij de ADL en heb je de nodige kennis van de sociale kaart en verricht je de nodige verpleegtechnische handelingen
  • nauwkeurig de afspraken vast legt in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden
  • beschikt over een diploma verzorgende IG

 

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem contact op met Leo Vreeswijk, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06- 82 90 13 19.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.