Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundige niveau 4 of 6 (24-32 uur per week Deventer)

Algemeen
MBO 4
Deeltijd

 Geriatrische Revalidatie PW Janssen in Deventer

Meneer Leijdelmeijer heeft een CVA gehad. Hij heeft moeite zijn situatie te accepteren. Hij traint steeds harder in de hoop dat het herstel sneller gaat. Je helpt hem met zijn oefeningen, hij geeft aan dat hij het moeilijk vindt dat mensen niet kunnen zien dat hij die beroerte heeft gehad. Hij voelt zich niet begrepen. De volgende morgen, als je hem komt helpen met zijn medicatie, geeft hij aan dat hij het fijn vindt met je te praten over zijn ervaringen. Het helpt hem bij het accepteren van zijn nieuwe leven.

De afdeling revalidatie bestaat uit een interessante roulerende doelgroep in de kortdurende ouderenzorg. Respect voor de eigen regie van de cliënt is hierbij vanzelfsprekend, maar de cliënt wordt gestimuleerd bij het revalideren. De intentie van zorgverlening is om samen met de cliënt te streven naar een zo hoog mogelijk zelfredzaamheidsniveau om een terugkeer naar huis of andere geschikte plaats te bewerkstelligen. Het betreft een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een prettige werksfeer.

 Jij:

  • hebt affiniteit met neurologische aandoeningen en geriatrische revalidatiedoelgroepen
  • vindt complexere zorgvragen interessant en maakt dat je continu je expertise gebruikt en vergroot
  • werkt gericht samen met alle disciplines aan de revalidatiedoelen van de cliënt
  • bent een goede gesprekspartner voor je cliënt, familie/mantelzorgers
  • bent verpleegkundige niveau 4 of 6

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verpleegkundige niveau 4 maximaal
€ 3.153,90 bruto per maand (FWG 45) en voor verpleegkundige niveau 6 maximaal € 3.582,26 bruto per maand (FWG 50).

Solliciteren
Je kunt tot en met 2 juni 2019 solliciteren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag
7 juni 2019. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie
Neem contact op met Marga Arendsen, afdelingshoofd, via tel.: 06 13 71 24 95.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.