Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (24-28 uur per week Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

locatie Groote & Voorster, afdelingen Assink en Wiechink in Deventer

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met je zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collegas. Gedurende de dag anticipeer je op de zaken die zich voor doen op de afdeling.

De afdelingen Assink en Wiechink op de locatie Groote & Voorster bieden zorg aan cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. We bieden je een leuke werkplek bij een team dat volop in ontwikkeling zit en onze cliënt centraal stelt. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Jij:

 

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en als je ervaring met cliënten met dementie hebt is dat een pre
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties
  • bent zelfverzekerd, initiatiefrijk en weet je collega's te inspireren

 

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweeg (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren?
Je kunt tot en met 28 mei 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 5 juni 2019. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie?
Neem contact op met Wilma Hutten, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 22 25 53 59.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.