Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Casemanager verzuim (24-32 uur per week)

Algemeen
HBO
Deeltijd

Als centraal persoon voer je dagelijks gesprekken over dingen die moeten en vooral zaken die kunnen. Oplossingsgerichtheid en samenwerken zit in je DNA.

Hoe ziet jou dag eruit?
Je begint de dag met taken uit te voeren in het verzuimsysteem. Hierna ga je medewerkers uitnodigen voor het spreekuur bij de bedrijfsarts. Als dit gedaan is ga je een WIA-aanvraag voorbereiden. Je voegt alle relevante stukken samen, rekening houdend met de WVP, en verstuurt deze naar het UWV. Tussendoor belt een leidinggevende die een vraag heeft over een medewerker. Om verzuim te voorkomen adviseer je bedrijfsfysiotherapie in te zetten. 's Middags heb je een afspraak met een medewerker en een leidinggevende om het arbeidsdeskundigonderzoek te bespreken. Je legt de afspraken vast in het verzuimsysteem. Vervolgens ga je een tweede spoortraject voor deze medewerker regelen.

Profiel
Jij:

  • adviseert en ondersteunt de leidinggevenden en afdeling HRM met betrekking tot wet- en regelgeving op gebied van ziekteverzuim en de re-integratie van (langdurig) zieke medewerkers
  • hebt een hbo-diploma aangevuld met casemanagement
  • hebt enkele jaren relevante werkervaring
  • hebt vaardigheid om snel te kunnen schakelen
  • hebt empathisch vermogen en bewaart de juiste afstand

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 4.021,18 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 55).

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Solliciteren
Je kunt tot en met 28 juni 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 4 juli 2019.

Meer informatie
Neem gerust contact op met John Kamping, hoofd bedrijfsbureau a.i., via tel.: 06 25 02 66 44.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Solis vergoed deze kosten.

 

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.