Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Omdat u zelf wilt bepalen
hoe uw leven eruitziet
Terug naar overzicht

Verzorgende IG of verpleegkundige

Algemeen
Overig
Deeltijd

12-28 uur per week. 

Mevrouw Merjenborg is gisteren thuisgekomen. Ze was opgenomen in het ziekenhuis met een CVA. Ze heeft momenteel nog te weinig kracht in haar benen om te kunnen staan. Mevrouw praat sinds haar CVA onduidelijk, maar begrijpt prima wat je zegt. Je hebt haar op bed geholpen met haar persoonlijke verzorging en helpt haar in haar rolstoel met de passieve lift. Na een paar minuten komt de huisarts binnen. Samen met mevrouw overleggen jullie dat de logopedist morgen langskomt om haar te helpen met haar spraakproblemen.  

Profiel In verband met de toename van cliënten in de wijk en het starten van verpleeghuiszorg op de locatie Spikvoorde, zijn wij op zoek naar een bekwame verzorgende IG of verpleegkundige. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en verpleging. Als verzorgende IG verleen je ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen. Als verpleegkundige coach je je collega's en je bent in staat om samen met het verpleegkundig hoofd het team mee te nemen in het zoeken naar nieuwe uitdagingen. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Kijk voor meer informatie over Spikvoorde op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/7/spikvoorde 

Scholing Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen. Daarnaast heeft iedereen taken en als het nodig is wordt hier een scholing aan gekoppeld. Ook werken we het komende jaar aan teamontwikkeling en kun je aangeven waar je behoefte aan scholing ligt.

Salaris Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.566,28 (FWG 35), voor verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.032,60 (FWG 45) en voor verpleegkundige niveau 5 maximaal € 3.444,48 (FWG 50). De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk met uitzicht op vast.  

Solliciteren? Je kunt reageren via de knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie? Neem contact op met Tineke Keijzer, verpleegkundig hoofd, via: (0570) 502 503.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Meer informatie hierover vind je op de website van jouw gemeente of www.justis.nl.

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit
Spikvoorde
M.C. Escherweg 2 7425 RJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 502 500

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.