Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundige niveau 6, palliatieve zorg (hospice de Winde, 0-urencontract in Deventer)

Algemeen
Deeltijd

 

Wij bieden 24 uur per dag zorg, rust, aandacht en warmte, zowel voor gasten als voor hun naasten. Het is de plek voor een waardig afscheid in alle rust en vrijheid.

Als verpleegkundige binnen de hospice ben je werkzaam in een mooie werkomgeving met een kleinschalige opzet, waarbij je zorg draagt voor maximaal 10 gasten met een terminale aandoening. Je werkt samen met een betrokken team van verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers. Kijk voor meer informatie over Hospice de Winde op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/8/hospice-de-winde.

Jij:

  • hebt kennis en affiniteit met palliatieve zorg
  • kunt flexibel werken en adequaat reageren op de meest uiteenlopende zorgvragen en op verpleegkundig gerelateerde kwaliteitsvragen
  • coördineert, verleent en bewaakt de kwaliteit van zorg
  • bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden
  • hebt een verpleegkundige opleiding niveau 6 en aanvullende vakkennis en ervaring in de gezondheidszorg


Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 3.582,26 bruto per maand (FWG 50). De aanstelling in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op vast.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 augustus 2019 solliciteren via onderstaande knop. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 14 augustus 2019 (tussen 10.00 en 14.00 uur). Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Marja Jager Lankhorst, verpleegkundig hoofd, tel.: 06 827 58 204.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
De waardering die ik terugkrijg van mijn cliënten is een enorme drijfveer
Ans de Wit

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.