Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Omdat u zelf wilt bepalen
hoe uw leven eruitziet
Terug naar overzicht

Specialist ouderengeneeskunde

Algemeen
Universitair
Fulltime / Deeltijd

Specialist Ouderengeneeskunde
Aantal uren per week in overleg, bij voorkeur 24-36 uur per week


Zorggroep Solis levert zorg en behandeling aan ouderen en mensen met complexe aandoeningen in Deventer en nabije omgeving. Solis wil de chronische somatische en psychogeriatrische zorg en behandeling graag zo dicht mogelijk bij de cliënt brengen. Daarbij streven we naar een wijkgericht zorgaanbod, waarbij de cliënt centraal staat. Solis bedient momenteel vijf woonzorgcentra in Deventer. Daarnaast bestaan er diverse multidisciplinaire behandelteams in de eerste lijn, ook buiten Deventer. De geriatrische revalidatie en somatische dagbehandeling zijn gecentraliseerd op de locatie PW Janssen in Deventer. Er bestaan veel goede contacten en werkafspraken met de regionale collegae zorginstellingen, de huisartsen en het Deventer Ziekenhuis. De rol van SO als consulent en medebehandelaar buiten de muren van het verpleeghuis is volop in ontwikkeling.

De medische vakgroep is een professioneel georganiseerd team van voornamelijk specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen, huisartsen in opleiding, een AIOS ouderengeneeskunde en twee verpleegkundig specialisten. We hebben elk ons eigen aandachtsgebied van voorkeur maar werken als één team. We benutten elkaars expertise. Daarnaast zetten we ons in voor onderzoek en onderwijs. Behalve kaderartsen in verschillende domeinen, doet één van onze SO promotieonderzoek, een ander is docent aan de opleiding tot SO, en we hebben een kaderarts Opleiden in ons midden. We leiden toekomstige huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde op. De vakgroep wordt ondersteund door het medisch secretariaat.

Solis is voornemens om in toenemende mate de bereikbaarheidsdiensten met ANW Nederland in te vullen, waardoor de SO's met name als achterwacht zullen worden ingezet. Ook geïnteresseerde SO's van buiten de regio die niet willen verhuizen nodigen wij uit te reageren.

Profiel Je bent een breed geïnteresseerde SO en hebt ook talent voor ontwikkeling en innovatie. Je bent deskundig, up-to-date, en constant lerend in je vak. Naast werken in de directe patiëntenzorg zet je je in voor kwaliteitsontwikkeling van Solis in diverse commissies en werkgroepen. Je bent ondernemend, zelfstandig en draagt bij aan de kwaliteitsontwikkeling. Vanuit een klantgerichte instelling werk je bewust, betrokken en bevlogen.

Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Salaris Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 7.568,26 (FWG 75) bij een volledige werkweek (36 uur per week).

Solliciteren? Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Of kom ook gerust eens meelopen of te zien of Solis bij je past.

Meer informatie? Neem contact op met Linda Hartman, specialist Ouderengeneeskunde, via tel.: (0570) 698 200

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Meer informatie hierover vind je op de website van jouw gemeente of www.justis.nl.

 

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty
PW Janssen
Hermelijn 2 7423 EJ Deventer
Huis bekijkenHuis bekijken(0570) 698 200

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.