Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (20-28 uur per week, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Je bent bij mevrouw Dijkstra. Ze is 76 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Tot voor kort kon ze zich zelf nog verzorgen, nu heeft ze daar hulp bij nodig. Ze vindt het moeilijk om afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de zorg, zodat ze de dag goed kan beginnen. Je geeft haar de medicijnen en bespreekt met haar dat het belangrijk is dat ze goed in beweging blijft en geeft haar advies hierover. Waar nodig bespreek je met haar of het een idee is om de fysiotherapeut even mee te laten kijken.

Voor de locatie Bloemendal zijn we op zoek naar drie nieuwe collega's.
Zijn vooral korte ochtenddiensten en late diensten wat je zoekt, dan zijn we op zoek naar jou!

Jij

  • hebt een diploma verzorgende IG
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg, kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af
  • bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.


Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren
Je kunt tot en met 20 oktober 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via: 06-838 096 21 of met Saskia van Denderen, verpleegkundig hoofd, via: 06-830 336 86.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.