Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (18-24 uur per week, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Locatie Spikvoorde.

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht in de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met de zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega's. Je voert een geruststellend gesprek met mevrouw Hannink en biedt een luisterend oor aan de heer Sigersen. Door je te verdiepen in de cliënt leer je deze echt kennen. 

Wij bieden je een leuke werkplek, waar je in een team komt dat volop in ontwikkeling is en onze cliënt centraal stelt. Wil je meedenken en meebepalen hoe de cliënt centraal gezet kan worden? Grijp dan je kans. Kijk hier voor meer informatie over Spikvoorde.

Jij:

  • beschikt over een diploma Verzorgende IG
  • bent een belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers
  • kent de cliënten en waar mogelijk sluit je aan bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • ondersteunt bij de ADL en hebt de nodige kennis van de sociale kaart en verricht je de nodige verpleegtechnische handelingen
  • legt nauwkeurig de afspraken vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren
Je kunt tot en met 31 oktober 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 26 september en donderdag 10 oktober 2019. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 

Meer informatie
Neem contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, via telefoonnummer: 06-82 96 2363.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Mensen in de laatste fase begeleiden. De voldoening die je daaruit haalt is ongeëvenaard
Hans van Sluis

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.