Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (uren in overleg, thuiszorg in Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Thuiszorg, in de omgeving van locatie St. Jurriën. 

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Lindeboom. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Lindeboom het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw Lindeboom om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de preventiezorg.

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste collega's die ons thuiszorgteam komt versterken.

Jij:

  • hebt een diploma Verzorgende IG
  • verleent ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg, kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35).

Solliciteren
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. 

Meer informatie
Voor meer informatie, neem contact op met Anita Jimmink, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 - 20 83 58 38.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Ik vind het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Daar zet ik me iedere dag voor in.
Marloes Stapelbroek

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.