Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Medewerker beleid en kwaliteit (28-36 uur per week, Deventer)

Algemeen
HBO
Fulltime / Deeltijd

vakkundig, pro-actief, adviserend, zelfstandig

Na een kort werkoverleg met je collega begin je aan een onderzoek naar het kwaliteitskader van de wijkverpleging. Om informatie te verzamelen maak je een afspraak met een aantal verpleegkundigen. Daarna maak je een bericht voor Intranet om de medewerkers te informeren over de uitkomsten van een aantal metingen. Na de pauze lees je een vakblad om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van je vakgebied. Door een wijziging in de wet- en regelgeving maak je een voorstel om het organisatie brede strategisch beleid op het gebied van kwaliteit en veiligheid aan te passen. Vanmiddag begeleid je audits. Daarna bereid je je voor op de vergadering van de commissie Kwaliteit & Veiligheid van de Raad van Toezicht. Morgen werk je de notulen uit.

Jij:

  • houdt regie op de kwaliteitscyclus. Samen met je collega en het team Planning & Control meet je uitkomsten en verantwoord je richting de bestuurder.
  • beschikt tenminste over een hbo-diploma, bij voorkeur richting Verpleegkunde, verpleegkundig specialist of gezondheidswetenschappen
  • hebt kennis van en ervaring met bedrijfskundige en bestuurlijke processen
  • beschikt over coachende vaardigheden, inlevingsvermogen, stijlflexibiliteit, tact en overtuigingskracht. Dit in verband met diverse en soms complexe overleg- en adviessituaties.
  • stelt kwartaalrapportages en een kwaliteitsjaarverslagen op

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 60). Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Solliciteren
Je kunt tot en met 20 oktober 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens onze interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Hans van Beek, kwaliteitsfunctionaris, via tel.: 06 242 660 31.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden vergoed door Solis.

 

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.