Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Applicatiebeheerder Nedap (36 uur per week, Deventer)

Algemeen
HBO
Fulltime

Je begint de dag met het controleren of er urgente meldingen zijn in het meldingssysteem. Daarna schuif je aan in het artsenoverleg om het proces rondom zorgmail uit te vragen. Vervolgens handel je de binnengekomen e-mailberichten en meldingen van collega's af en breng je jouw agendapunten in bij de projectleider van een nieuw project waaraan je deelneemt.

Na je pauze volg je een Webinar waarin de nieuwe releaseplanning wordt gepresenteerd en de hoogtepunten neem je daarna door met je collega's van ICT. Je kijkt nog snel even of er urgente meldingen zijn en haast je om tot slot op één van de andere locaties een nieuwe functionaliteit te testen met een aantal kerngebruikers in de zorg. Voordat je naar huis gaat stem je de testresultaten nog even af met de softwareleverancier.

Jij:

  • hebt een diploma Verpleegkunde en hbo werk- en denkniveau
  • hebt ervaring met de applicatie ONS van Nedap en bent computervaardig
  • bewaakt de kwaliteit van de applicatie, past rechten toe volgens het autorisatieschema en voert de autorisatie administratie binnen de applicatie
  • bewaakt de releaseplanning en extraheert de nodige functionaliteiten voor jouw collega's in de zorg
  • signaleert storingen en/of incidenten en draagt bij aan het oplossen ervan
  • onderhoudt contact met de leverancier
  • verzorgt voorlichting, instructies en demonstraties aan medewerkers
  • vertaalt als geen ander de informatiebehoefte naar oplossingen binnen de applicatie
  • hebt overtuigingskracht, bent integer en betrouwbaar
  • kan afdeling overstijgend denken en acteren, bent stressbestendig en gestructureerd


Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 50). Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Solliciteren
Je kunt tot en met 20 oktober 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 5 november 2019. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem contact op met Kim Steunenberg, applicatiebeheerder Nedap, via tel.: 06 158 733 74. Dit kan op werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.