Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verpleegkundige niveau 4 (24-36 uur per week, Deventer)

Algemeen
MBO 4
Fulltime / Deeltijd

Je leert de cliënt kennen door het samen opstellen van een levensloop. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, een bezoek van de huisarts en het afstemmen van de zorg rondom de cliënt met andere disciplines.

Locatie Groote & Voorster, afdeling woonzorg, biedt zorg aan cliënten met een zeer diverse zorgvraag. We vinden het leef plezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen een fijne, gezellige dag te bieden. Welkom bij een bevlogen, betrokken en gezellig team, waarbij onze cliënt in het middelpunt staat. Kijk hier voor meer informatie over Groote & Voorster.

Jij:

  • draagt bij om samen met collega verpleegkundigen en het afdelingshoofd de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen.
  • draait mee in de verpleegkundige dienst op het Groote en Voorster
  • bent in staat om je collega`s te motiveren en mee te nemen in een veranderende werkomgeving.
  • coördineert de zorg die voortvloeit uit het zorgplan
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • zet de kwaliteit van zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit
  • bent krachtig, gedreven en staat open voor verandering
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties

 
Scholing

Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.153,90 (FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie?
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig hoofd, tel.: 06-82 95 25 79.

Solliciteren?
Je kunt tot en met 22 oktober 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 28 oktober 2019.  Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
Ik vind het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Daar zet ik me iedere dag voor in.
Marloes Stapelbroek

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.