Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende (18-32 uur per week, in overleg, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

In de wijken Spikvoorde, Borgele en Zandweerd bieden we thuiszorg aan en op onze locaties in deze wijken bieden we woonzorg en verpleeghuiszorg aan. Dit betekent een diversiteit aan taken door de verschillende zorgvragen. We vinden het leef plezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen hierin te ondersteunen naast onze zorgtaken.

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Lindeboom. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Lindeboom het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw Lindeboom om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten.

Jij:

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • staat open voor vernieuwing en bent zelfverzekerd, flexibel, meedenkend, creatief en zorgzaam
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties
     

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.468,58 (FWG 30). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Meer informatie?
Neem contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, tel.: 06 82 96 23 63.

Solliciteren?
Je kunt reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.