Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Hbo verpleegkundige (Verpleegkundig Specialistisch Team, 24-32 uur per week, Deventer)

Algemeen
HBO
Deeltijd

Jij bent als verpleegkundige de expert op het gebied van verpleegkundige aandachtsgebieden en draagt deze uit binnen Solis (verpleeghuis, woonzorgcentrum, thuiszorg en de Hospice) maar ook buiten Zorggroep Solis.  Jij wilt het team versterken door de 24 uurs zorgverlening in te vullen en te waarborgen. Kun jij je hoofd koel houden in de meest uiteenlopende situaties? Houd je van een uitdaging, wil je werken in een zelf organiserend team en durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Welkom!
 

Jij:

  • bent in het bezit van een diploma hbo-V of hebt de bereidheid deze opleiding te volgen.
  • verleent complexe zorg aan met name oudere zorgvragers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: infusietherapie, pijnbestrijding in de palliatieve fase, palliatieve sedatie, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen.
  • verleent geplande en ongeplande verpleegkundige zorg en kunt adequaat reageren op uiteenlopende (zorg)vragen.
  • hebt naast je uitvoerende handelingen en werkzaamheden bij de cliënt een belangrijke taak in het geven van advies, instructie en scholing aan verzorgenden IG en verpleegkundigen.
  • bent de centrale figuur tussen manager en zorgverlener en werkt samen met professionals uit de 1e en 2e lijn. En heb je een belangrijke coördinerende functie binnen de organisatie.
  • beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs B. 

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal €  3.582,26 (FWG 50) bruto per maand bij een volledige werkweek. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren
Je kunt reageren tot en met 24 november 2019 via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers van Solis hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Laura van Sluijs, regiomanager, via tel.: 06-23 98 2021.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden vergoed door Solis.

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.