Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (nachtdiensten, 28-32 uur per week)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Om 22.45 uur begint je dienst en je komt op de eerste etage. De overdracht van de late dienst geeft je inzicht in de werkzaamheden van/voor de nacht. Je kijkt in de cliënten agenda of er nachtcontroles gedaan moeten worden. Verder kijk je of er werkzaamheden zijn waarin je de dagdienst kunt ondersteunen. De heer Kamers belt voor een toilet bezoek en je gaan naar hem toe om hem te ondersteunen.

Op de verpleegafdeling van locatie St. Jurriën verblijven 32 cliënten. De afdeling is voorzien van alle nieuwe domotica.

Jij:

  • beschikt over een diploma verzorgende IG
  • bent in staat solistisch te werken, bij vragen kun je een beroep doen op een achterwacht
  • hebt zowel affiniteit met somatische- als psychogeriatrische zorgvragers; het betreft een combinatie van beide cliënten binnen de beide etages
  • kent de cliënten en kan aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt in de nacht
  • voert verpleegtechnische handelingen uit
  • rapporteert nauwkeurig de doelen in het dossier van de cliënten

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Solliciteren
Je kunt tot en met 15 december 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem contact op met Anita Jimmink, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 - 20 83 58 38.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

 

 

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.