Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (24-32 uur per week, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Locatie Groote & Voorster, somatische afdeling Voorhorst, 24 tot 32 uur per week, uren in overleg.

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met de zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collegas. Je voert een geruststellend gesprek met mevrouw Hannink en biedt een luisterend oor aan de heer Sigersen. Morgen ga je met de vrijwilligerscoördinator aan de slag om een vrijwilliger te werven die elke vrijdag met de cliënt naar de markt wil. Je kunt dergelijke wensen en behoeften helpen realiseren. Daarbij durf je van de standaard af te wijken, eigen waarden en normen los te laten en telkens weer het gesprek aan te gaan.

Wij bieden je een leuke werkplek, waar je in een team komt dat volop in ontwikkeling zit en onze cliënt centraal stelt. Wil je meedenken en meebepalen hoe de cliënt centraal gezet kan worden? Welkom! 

Jij:

  • beschikt over een diploma verzorgende IG
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en met name de zorg op een somatische afdeling in de verpleeghuiszorg past goed bij jou
  • legt nauwkeurig de afspraken vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden
  • bent zelfverzekerd, flexibel, meedenkend, creatief en zorgzaam
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35). Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Solliciteren
Je kunt tot en met 10 december 2019 solliciteren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken op dinsdagmiddag 17 december 2019. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie
Neem contact op met Janneke Harbers, verpleegkundig hoofd, via tel.: (0570) 666 666.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

 

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.