Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgenden IG/verpleegkundigen niveau 4 (24-32 uur per week, Deventer)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Je begint met je zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega's. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, artsenvisite of een multidisciplinair overleg.

 Voor de locatie Groote & Voorster zoeken we verzorgenden IG en/of verpleegkundigen niveau 4 die zorg bieden aan cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. We vinden het leef plezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen een fijne, gezellige dag te bieden. Welkom bij een bevlogen team, dat onze cliënt centraal stelt.

Jij:

  • hebt een diploma Verzorgende IG/Verpleegkunde niveau 4
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en als je ervaring met cliënten met dementie hebt is dat een pre
  • coördineert de zorg die voortvloeit uit het zorgplan en/of bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen die voorkomen tijdens je dienst 
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • houdt het overzicht, kunt snel schakelen in de verschillende situaties en weet je collegas te inspireren

 

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Salaris
Het salaris voor een verzorgende IG bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 2.668,93 bruto per maand (FWG 35). Voor een verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.153,90 bruto per maand (FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren 
Je kunt tot en met 2 februari 2020 solliciteren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 4 februari 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem contact op met Wilma Hutten, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06-22 25 53 59.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.