Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Huishoudelijk medewerkers (WMO huishouding in Deventer, 6-15 uur per week, in overleg)

Algemeen
Overig
Deeltijd

Je belt om 09.00 uur aan bij mevrouw Jeppe. Als je binnenloopt ruik je de koffie al. Je belooft na het werk een kopje mee te drinken maar je start met het schoonmaken van de badkamer. Mevrouw stoft ondertussen de raamkozijnen af. Nadat het werk gedaan is, drink je nog even een kopje koffie samen en vraag je aan haar hoe het gaat. Ze geeft aan dat ze het heerlijk vindt om hier te wonen maar dat het huis schoonhouden haar zwaar valt. Om 12.30 uur is het tijd om te gaan want de heer Bevers, die een paar straten hier vandaan woont, zit al op je te wachten.

Solis thuiszorg verleent thuiszorg aan alle inwoners in de gemeente Deventer en omliggende gemeenten. Per wijk is een team van verpleegkundigen en verzorgenden IG aanwezig die de inwoners van de wijk kent en met hen afspreekt welke zorg en ondersteuning zij nodig hebben. De vragen verschillen per persoon. Naast een team van verzorgenden IG en verpleegkundigen is er ook een team van huishoudelijke hulpen. Als huishoudelijke hulp ben je werkzaam in één of meerdere wijken van de gemeente Deventer. Kortom wij helpen graag. Kijk hier voor meer informatie over de thuiszorg.

Jij

  • verricht huishoudelijke werkzaamheden bij klanten thuis
  • hebt ervaringskennis van huishoudelijke werkzaamheden, huishoudelijke hygiëne en het gebruik van schoonmaakmiddelen
  • bent tactvol, hulpvaardig, dienstverlenend en klantvriendelijk
  • bent flexibel en bereid om ook in de schoolvakanties te werken
     

Zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen.
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.
Mogelijk kom je in aanmerking met moeilijk en psychiatrisch gedrag. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt om hier mee om te gaan.

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.105,53 bruto per maand, dat is maximaal
€ 13,50 bruto per uur (FWG 100), bij een volledige werkweek (36 uur per week).
De aanstelling is voor bepaalde tijd met uitzicht op vast.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren.
De sollicitatiegesprekken vinden steeds plaats op een woensdag. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers van Solis hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Voor meer informatie kan je vanaf 27 januari 2020 contact opnemen met Mijnie Jansen, hoofd WMO Huishouding, via tel.:  06 - 12 58 1865.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.