Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Leerlingen verzorgende IG niveau 3 en verpleegkundige niveau 4 (minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd


BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE STAP OF EEN VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN?

Wil je werken en leren binnen de ouderenzorg? Wij leiden je graag op voor verzorgende IG, niveau 3,  of verpleegkundige,  niveau 4 (mbo). Ook zonder zorgachtergrond kun je solliciteren naar een opleidingsplaats. Al meerdere zij-instromers volgen binnen onze organisatie de opleiding met veel plezier.
Voor september 2020 zijn er BBL opleidingsplaatsen (werken en leren) beschikbaar.

Tijdens de opleiding ben je werkzaam in een verpleeghuis. Daar verleen je zorg aan cliënten met dementie of somatische aandoeningen. Ook kun je worden ingezet binnen de wijkzorg of op een afdeling voor revalidatie.
Kijk hier voor meer informatie over Zorggroep Solis. De visie van Solis is dat de cliënt centraal staat: je stimuleert de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt. Alles is gericht op het welbevinden en gezondheid van de cliënt.

Aanbod

 • afhankelijk van je vooropleiding duurt je traject 2 tot 3 jaar
 • je werkt minimaal 20 uur per week in de praktijk en je gaat één dag in de week naar school (8 uur per week, exclusief huiswerk/thuisstudie)
 • begeleiding van een werkbegeleider op de werkvloer en praktijkopleider voor je leerproces
 • een baangarantie na je diploma, voor minimaal 24 uur per week


Salaris
Het salaris voor een leerling verzorgende IG bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 1.838,58 bruto per maand (FWG 35). Het salaris voor een leerling verpleegkundige niveau 4 bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal € 2.338,08 bruto per maand (FWG 45).
Ook krijg je per gevolgde schooldag 4 uur lestijd doorbetaald. Heb je al een relevant zorg gerelateerd diploma of ben je een interne medewerker, dan kijken we naar je specifieke situatie.

Jij

 • bent in staat om een opleiding op het betreffende niveau te volgen op basis van vooropleiding
 • wilt graag iets voor een ander betekenen
 • toont optimale inzet
 • houdt balans tussen werk, school en privé
 • vindt onregelmatige werktijden geen probleem
 • woont in Deventer of nabije omgeving
 • bent nieuwsgierig en leergierig
 • bent een teamplayer
 • hebt verantwoordelijkheidsgevoel

 
Wij

 • zetten de cliënt centraal
 • waarderen jou om je inzet voor onze cliënten
 • betalen je studiekosten
 • belonen je met een salaris conform CAO VVT
 • bieden een interessant en uitdagend traject
 • bieden je allerlei extras zoals een schaats- en zwempas met korting en een gratis bibliotheekpas


Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Je kunt tot en met 23 februari 2020 je belangstelling kenbaar maken door te reageren via onderstaande knop solliciteren. Door te reageren geef je toestemming voor het bewaren van je gegevens, totdat er gestart wordt met de sollicitatieprocedure.
Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Zo kijken we of je de juiste persoonskenmerken en drijfveren hebt om uiteindelijk als verzorgende IG of verpleegkundige te gaan werken. Zodra er gestart wordt met de selectieprocedure wordt er contact met je opgenomen.

Informatie
Neem contact op met team Leren & Ontwikkelen via tel.: (0570) 502 527.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
Mensen in de laatste fase begeleiden. De voldoening die je daaruit haalt is ongeëvenaard
Hans van Sluis

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.