Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Basispsycholoog (24 uur per week)

Algemeen
Universitair
Deeltijd

 

In verband met het naderende pensioen van onze collega, zijn wij op korte termijn op zoek naar een basispsycholoog (eventueel opleiding tot GZ-psycholoog mogelijk in het voorjaar van 2021).

Je dag begint met een ADL-observatie van een dementerende bewoner op een PG-afdeling, die opstandig en afwerend reageert als hij wordt verzorgd. Je ziet dat hij niet begrijpt van wat er van hem verwacht en gevraagd wordt. Samen met de verzorgende IG schrijf je daarna een omgangsadvies voor in het ECD. Daarna ga je naar een somatische afdeling voor de gedragsvisite, waar een cliënt met NAH en een cliënt met de ziekte van Parkinson worden besproken. Aansluitend heb je nog een gesprek met de dochter van een cliënt, die sinds het overlijden van haar man s avonds steeds weer naar hem op zoek gaat. Je hoopt dat informatie uit de levensloop aanknopingspunten geeft hoe je haar het beste kunt steunen in haar verlies.

De middag begin je met het bijwonen van de behandelplanbespreking op de revalidatie afdeling, waar alle disciplines bij aanwezig zijn. Daarna staat er nog een neuropsychologisch onderzoek gepland bij een cliënt met toenemend claimend gedrag, waarbij men zich afvraagt of haar cognitieve vaardigheden nog wel toereikend zijn om terug te gaan naar de thuissituatie of dat er een andere woonvorm gezocht moet worden. Je eindigt de dag met het bijwonen van een werkgroep die voorstellen doet om het revalidatieklimaat te verbeteren.

Wij zoeken een enthousiaste en energieke basispsycholoog, die graag werkt met ouderen in het verpleeghuis, waar geen dag hetzelfde en het werk erg uitdagend en dynamisch is. Je zal werken in een team van 5 GZ-psychologen en één in opleiding. De psychologen hebben een duidelijke positie in de organisatie, wat onder andere blijkt uit de gedragsvisites die op alle chronische afdelingen ingevoerd zijn. We werken nauw samen met de SOG-ers en de aandachtvelders gedrag en kunnen gebruik maken van de kennis van een gedragscoach en de verpleegkundig specialist GGZ. Solis heeft  dit jaar het keurmerk Beste Werkgever behaald.  

 Jij

  • hebt bij voorkeur gewerkt met ouderen en hebt ruime ervaring met het doen van neuropsychologische onderzoeken en het adviseren van teams en behandelen van gedragsproblemen
  • neemt initiatief, bent ondernemend en je bent in staat om de organisatie in verschillende samenwerkingsverbanden te vertegenwoordigen
  • hebt het hart op de goede plaats en zet het belang van de cliënt centraal
  • hebt als vanzelfsprekend goede contactuele vaardigheden, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
  • past goed in ons team met veel kennis van neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR 

GZ-psychologen die zich herkennen in de omschrijving worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring bij een volledige werkweek (36 uur) voor basispsycholoog maximaal € 4.583,96 bruto per maand (FWG 60) en voor gz-psycholoog maximaal € 5.395,82 bruto per maand (FWG 65).

Informatie
Wil je graag meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen met Alice Somer of Laura Doornebosch, beide GZ-Psycholoog, via tel.: (0570) 698 200.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Niets brengt zoveel voldoening als mensen van hun klachten afhelpen.
Joke Patty

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.