Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Helpende (20-28 uur) woonzorgcentrum Groote & Voorster

Algemeen
MBO 2
Deeltijd

Tijdens het zorgmoment van mevrouw Kloosterman merk je op dat ze verdrietig is. Ze is de maand ervoor na revalidatie van een CVA weer thuis gekomen. Ze heeft moeite met hetgeen ze nu niet meer kan. Tijdens het zorgmoment praten jullie erover, wanneer je merkt dat mevrouw behoefte heeft aan een luisterend oor spreken jullie af dat je straks terugkomt om samen een kopje koffie te drinken.

Voor het woonzorgcentrum het Groote & Voorster zijn wij op zoek naar een enthousiaste helpende die de ambitie heeft om, in maart 2020 of september 2020, een opleidingstraject tot verzorgende of verzorgende IG te volgen. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en verpleging. We bieden je een leuke werkplek bij een team met enthousiaste collega's. Kijk hier voor meer informatie over Groote & Voorster.

Jij:

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • stelt het welzijn van de cliënt voorop
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • bent bereid om een opleiding tot verzorgende of verzorgende IG te gaan volgen
  • wil je zelf ontwikkelen in een gemotiveerd team


Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt voor Helpende niveau 2 maximaal € 2.397,39 bij een volledige werkweek (36 uur per week). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig hoofd woonzorgcentrum en Wijkzorg locatie Groote & Voorster tel.: 06-82 95 25 79.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 4 maart 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

SolliciterenSolliciteren
Ik vind het belangrijk dat we voor elkaar klaar staan. Daar zet ik me iedere dag voor in.
Marloes Stapelbroek

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.