Telefoonnummer Solis(0570) 698 298
Terug naar overzicht

Verzorgende IG (24-32 uur per week, woonzorgcentrum Groote & Voorster)

Algemeen
MBO 3
Deeltijd

Je leert de cliënt kennen door het samen opstellen van een levensloop. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, een bezoek van de huisarts en het afstemmen van de zorg rondom de cliënt met andere disciplines.

Locatie Groote & Voorster, afdeling woonzorg, biedt zorg aan cliënten met een zeer diverse zorgvraag. We vinden het leefplezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen een fijne, gezellige dag te bieden. Welkom bij een bevlogen, betrokken en gezellig team, waarbij onze cliënt in het middelpunt staat. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Jij: 

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • zet het welzijn van de cliënt voorop
  • bent aanspreekpunt van cliënten en je stemt samen met cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • bent gemotiveerd en staat open persoonlijke groei en verbetering van de kwaliteit van zorg


Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 (FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Meer informatie
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig afdelingshoofd, Woonzorgcentrum en Wijkzorg locatie Groote en Voorster tel.: 06-82952579.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 4 maart 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

SolliciterenSolliciteren
Gezelligheid en blije gezichten, daar gaat het om.
Gerald Nijhof

Veelgevraagde antwoorden

Biedt Zorggroep Solis een leerplek BBL verzorgende IG of verpleegkundige?

Jaarlijks biedt Zorggroep Solis leerplekken aan in het kader van de BBL. Ons uitgangspunt is dat je breed opgeleid wordt (voor verschillende doelgroepen) en dat je na afloop bij ons in dienst komt. Heb je interesse, kijk dan bij de actuele vacatures of we opleidingsplaatsen hebben.

Kan ik een open sollicitatie indienen?

Er is geen mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ik volg een zorgopleiding, heeft Solis een bijbaan voor me?

Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige, dan hebben we mogelijkheden om je in te zetten in de weekenden en feestdagen / vakantieperiodes. Solliciteer op de vacature die het best van toepassing is en stuur je proeveboek A mee, zodat we kunnen beoordelen hoe we je kunnen inzetten.